Willems

Anke Willems-Jehne
Organiseren is onze professionele uitdaging en passie! Als uw strategisch en operationeel partner voor de organisatie van inter|nationale Business Events, Meetings en Conferenties helpen we u graag uw doelstellingen en successen te behalen. Hierbij zien wij ons als een partner en een verlengstuk van uw eigen organisatie. Uit ervaring weten we dat succes wordt bepaald door volledige betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Onze werkwijze en zelfstandige manier van opereren in combinatie met jarenlange kennis en ervaring zorgen voor de toegevoegde waarde die u voor uw project zoekt. We hanteren graag uw doelstellingen en budget als uitgangspunt.
Tel. 06 43 03 91 98
www.willemsprojectmanagement.nl

 

Query sticker

Judith Eurlings
Query Design helpt u uw eigen pad te vinden in het bos van stijl en kleur en neemt u bij de hand in een zoektocht naar de gewenste uitstraling. Laat u begeleiden langs het pad dat reclame heet, snuffelend aan dromen en wensen om zo samen een weg te zoeken en van het logo en de huisstijl van uw bedrijf iets bijzonders te maken.
Tel. 06 28867819
www.querydesign.nl

 


Juliëtte van Dijk
Is jouw onderwijs toekomstproof? Wij inspireren om te leren, bieden inzichten en handvaten bij veranderprocessen. Hoe zijn we hier gekomen….en hoe komen we hier weg? Hoe worden we meer van wie we willen zijn? Wat is urgentie en wat ambitie? Wat kun je van ons verwachten? Van praten over elkaar, naar praten met elkaar. Alle kinderen in ontwikkeling, hoe pak ik dat aan? Van rat-race naar werken vanuit drijfveren en passie. Meer betrokkenheid en focus door visualisatie. Doen waar je goed in bent, samen nog beter!
www.irisz-onderwijsadvies.nl


Gemeente_Voerendaal

Gemeente Voerendaal
De gemeente Voerendaal laat de verbinding zien tussen beleid, activiteiten en mensen. In Voerendaal is de bindende factor ook letterlijk de ‘verbinding’: ontmoeting, contact, toegankelijkheid en kleinschaligheid. De gemeente kijkt vooruit, niet vanuit een ivoren toren maar met de mensen die het aangaat. Ze streeft ambities na, die uit het hart van de gemeenschap komen en die direct ten goede komen aan die gemeenschap.
Tel. 045 575 33 99
www.voerendaal.nl

 

mediadustry

Mediadustry
Mario Hodzelmans
Tel. 06 24 38 39 98
www.mediadustry.com