Willems

Anke Willems-Jehne
Organiseren is onze professionele uitdaging en passie! Als uw strategisch en operationeel partner voor de organisatie van inter|nationale Business Events, Meetings en Conferenties helpen we u graag uw doelstellingen en successen te behalen. Hierbij zien wij ons als een partner en een verlengstuk van uw eigen organisatie. Uit ervaring weten we dat succes wordt bepaald door volledige betrokkenheid en resultaatgerichtheid. Onze werkwijze en zelfstandige manier van opereren in combinatie met jarenlange kennis en ervaring zorgen voor de toegevoegde waarde die u voor uw project zoekt. We hanteren graag uw doelstellingen en budget als uitgangspunt.
Tel. 06 43 03 91 98
www.willemsprojectmanagement.nl

 

van der heijden en partners
Mike van der Heijden

Van der Heijden & Partners is een Consultancy & Interim Management bureau.
Onze nadruk ligt op het verbeteren van de financiële huishouding, processen of financiële afdeling van een bedrijf of instelling.
Tel. 06 167570747
www.vanderheijdenpartners.nl

 

Query sticker

Judith Eurlings
Query Design helpt u uw eigen pad te vinden in het bos van stijl en kleur en neemt u bij de hand in een zoektocht naar de gewenste uitstraling. Laat u begeleiden langs het pad dat reclame heet, snuffelend aan dromen en wensen om zo samen een weg te zoeken en van het logo en de huisstijl van uw bedrijf iets bijzonders te maken.
Tel. 06 28867819
www.querydesign.nl

 

Bas Vervuurt
Delven in het verleden, bouwen in het heden. Dat is de kracht van de Kunradersteengroeve. Uit de kalkbodem van Voerendaal wordt met passie voor het ambacht de Kunradersteen naar boven gehaald die al sinds de Romeinen een geliefde bouwsteen is, zowel in Limburg als ver daarbuiten. Een harde steen die gezaagd, geknipt, of puur natuur gebruikt kan worden, maar altijd haar warme karakter houdt. Kijk mee over de schouder van de steenbreker, voel de passie en ervaar hoe duurzaamheid ons verleden met het heden verbindt en tot ver in de toekomst reikt.
Tel. 045 575 1884
www.kunradersteengroeve.nl

 

Marthin Flokstra
Schrijen-Lippertz is een team van ervaren drukkers. Wij geloven in drukwerk. Voor bepaalde vormen van communicatie met je doelgroep is dat gewoon het beste middel. Drukwerk is aanwezig, langer dan een muisklik. Wij helpen met de juiste keuze van papier zodat het bijzonder wordt of juist heel goed betaalbaar. Advies over de best passende oplage zodat het budget effectief wordt besteed. Prima prijzen. Toegewijde mensen. Alle actuele papiercollecties in huis. Kom maar kijken. We ontvangen je graag in Voerendaal.
Tel. 045 5751630
www.schrijen-lippertz.nl

 

RRA

Robert Ruiter
Het kantoor staat voor moderne dienstverlening pur sang. De kernwaarden van het kantoor zijn Deskundig, Ondernemend, Persoonlijk en Nuchter. RRA verleent juridische diensten op het gebied van Onderneming, Vastgoed, Arbeid en Intellectueel Eigendom. Onze juristen zijn u graag van dienst en beschikken over de actuele juridische kennis en een onvervalste “hands on” mentaliteit. Bij ons staat niet het dossier voorop, maar de cliënt. Een juridische dienstverlener is er immers om het probleem op te lossen en niet om er nieuwe problemen bij te zoeken.
Tel. 045 562 05 40
www.rra.nl

roger coenders
Roger Coenders
Bedrijfsfotografie, portretten, productfotografie, evenementen, bruiloften.
Mijn motto: Door mijn enthousiasme voor fotografie vertaal ik uw wens in een afbeelding!
Tel. 06 22962165
www.foto-limburg.nl

 

Gemeente_Voerendaal

Gemeente Voerendaal
De gemeente Voerendaal laat de verbinding zien tussen beleid, activiteiten en mensen. In Voerendaal is de bindende factor ook letterlijk de ‘verbinding’: ontmoeting, contact, toegankelijkheid en kleinschaligheid. De gemeente kijkt vooruit, niet vanuit een ivoren toren maar met de mensen die het aangaat. Ze streeft ambities na, die uit het hart van de gemeenschap komen en die direct ten goede komen aan die gemeenschap.
Tel. 045 575 33 99
www.voerendaal.nl

 

mediadustry

Mediadustry
Mario Hodzelmans
Tel. 06 24 38 39 98
www.mediadustry.com